המצרכים (20 מנות):לבסיס
למוס
אופן ההכנה:להכנת הבסיס: 1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 1 מקציפים את החלבונים והסוכר עד שמתקבל קצף קשה ומבריק, מוסיפים את הקוקוס ומערבבים. 2 משמנים תבנית אפייה בקוטר 26 ס"מ, מעבירים לתוכה את המרנג ומשטחים. 3 אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות - עד שהחלק העליון מתקשה. מוציאים ומקררים. להכנת המוס: 4 ממיסים את השוקולד בבן מארי. מוסיפים את החלמונים אחד אחד ומערבבים. מקציפים את השמנת המתוקה והסוכר. ומקפלים לתוך תערובת השוקולד. להרכבת העוגה: 5 יוצרים את המוס על הבסיס האפוי ומעבירים למקרר למספר שעות (אפשר גם במקפיא). >> לעוד קינוחים מומלצים לארוחת החג |