1 שמים בקערת המערבל (מיקסר) עם קרס הלישה את הקמח. ממיסים את השמרים במים הפושרים ומוסיפים לקערת המערבל.
2 בקערה נפרדת מערבבים היטב במזלג את המרגרינה עם הסוכר, הביצים, מיץ הלימון, גרידת הלימון והמלח לקבלת בלילה אחידה ומוסיפים לקערת המערבל. מוסיפים את 11/4 כוסות המים ומפעילים את המערבל במהירות נמוכה 5-6 דקות לקבלת בצק רך ונעים.
3 מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח, רצוי מעץ, ולשים 5-6 דקות בידיים.
4 שמים את הבצק בקערה משומנת, מכסים בניילון או במגבת, ומשהים שעה עד שעה וחצי, עד שהבצק מכפיל את נפחו.
5 לשים מעט את הבצק, ומחלקים אותו ל-6 כדורים (כ-300 גרם כל כדור). מרדדים כל כדור לעלה בעובי 0.5-1 ס"מ.
6 להכנת המילוי: מורחים כל עלה בשמן. מערבבים את הסוכר והקקאו ומפזרים שכבה אחידה מהתערובת על כל העלה.
7 להכנת העוגיות: מגלגלים כל עלה לגלילה רפויה ולא מהודקת. חותכים בסכין פרוסות בעובי 3 ס"מ.
8 מניחים את העוגיות בתבנית עם רווחים ביניהן, שיאפשרו לעוגיות תפיחה נוספת. מכסים, משהים את העוגיות כ-40 דקות עד שהן מכפילות את נפחן.
9 מחממים תנור מראש לחום גבוה (200 מעלות). אופים את העוגיות 10-15 דקות עד שהן משחימות מלמעלה.
10 להכנת הציפוי: שמים בסיר קטן את כל המרכיבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עוד 4-5 דקות לקבלת סירופ סוכר.
11 מייד עם הוצאת העוגיות מהתנור, מברישים אותן בסירופ הסוכר.