המצרכים :
אופן ההכנה:1 מרפדים תבנית מרובעת (20 ס"מ) בניילון נצמד או בנייר אפייה. 2 ממיסים בסיר את החלב המרוכז, השוקולד הלבן והמלח על להבה נמוכה תוך ערבוב חלקי עד לקבלת תערובת חלקה. מצננים מעט, ומערבבים פנימה את עוגיות הלוטוס ופולי הקקאו. במידה ומשתמשים בשוקולד המריר, כדאי לצנן את התערובת קצת יותר על מנת שלא יימס. 3 משטחים בתבנית ומקפיאים למשך כשעתיים עד להתייצבות. חותכים לקוביות קטנות ושומרים בקופסה אטומה. * בקיץ כדאי לשמור את הקוביות במקרר ולהוציא לריכוך קל רגע לפני האכילה. בחורף ניתן לשמור במקום מוצל בטמפרטורת החדר. ** ניתן לגוון את התוספות לפאדג' לפי טעמכם, ולהשתמש באגוזים מסוגים שונים, פיסטוקים, חמוציות, שבבי קוקוס ועוד. ועל זה נאמר: טאדאם! | צילום: דרור עינב, mako אוכללבלוג של ענבל - פיית העוגיות |