המצרכים :
אופן ההכנה:1 במיקסר עם וו גיטרה, מעבדים את החמאה ו-2 סוגי הסוכר, עד שמתקבלת תערובת בהירה ואוורירית. 2 מוסיפים ביצה, חלמון ותמצית וניל, ומעבדים עד שהתערובת מתאחדת. מוסיפים את המלח, אבקת האפייה וכוס וחצי מהקמח. מעבדים רק עד שהקמח נטמע ולא יותר. אם התערובת דביקה - מוסיפים עוד רבע כוס (ועד עוד חצי כוס) של קמח. אם לא, לא משתמשים בקמח הנוסף. מערבבים ידנית את השוקולד צ'יפס אל תוך התערובת. 3 מכינים את התבנית: עוטפים את הצד החיצוני התחתון של קערת זכוכית (בגודל רגיל) בנייר אלומיניום (כמו בתמונה). מניחים את הקערה על תבנית. עוטפים את התבנית בבצק העוגיות. מעבירים למקפיא לחצי שעה. כך עוטפים את הקערה | צילום: מתוך הבלוג hungryhappenings.com4 מחממים תנור לחום של 180 מעלות. אופים 30-35 דקות, עד שהעוגייה מוכנה. מוציאים מהתנור ומניחים בצד ל-20 דקות לפחות - לא נוגעים בעוגייה לפני. מחלצים את העוגייה מהתבנית ומניחים בצד לצינון מלא לפני השימוש בה. אל תנסו אפילו לשחרר את זה כשזה חם מהתנור | צילום: מתוך הבלוג hungryhappenings.com* המתכון (ועוד מתכונים משוגעים אחרים) לקוח מתוך הבלוג Hungry Happenings >> בפעם הקודמת הכנו את עוגת השמרים שהטריפה את הרשת הישראלית |