המצרכים :
לקישוט:
אופן ההכנה:1 לילה לפני ההכנה מסדרים את פרוסות החלה או הבריוש על רשת אפייה ומשאירים לייבוש למשך הלילה. 2 יום למחרת טורפים יחד את הביצים עם החלב, הסוכר והקינמון עד לקבלת בלילה חלקה. 3 ממיסים במחבת מעל להבה בינונית את החמאה. טובלים כל פרוסת לחם בבלילת הביצים לכמה שניות, ומטגנים כ-2 דקות מכל צד. חוזרים על הפעולה עם כל פרוסות הלחם. 4 בעזרת חותכן כוכב גדול חותכים את הפרנץ' טוסט לכוכבים. מצמידים כל זוג כוכבים בעזרת 5 גרם נוטלה. מעטרים בנוטלה ובאבקת סוכר ואוכלים מיד.
לבלוג של ענבל – פיית העוגיות |