מאפינס קינמון, סוכר חום ושיבולת שועלאם אתם מאלה שמעדיפים מאפים בלי חמאה או מרגרינה ותמיד שמחים לפגוש סיבים תזונתיים - המתכון הזה בשבילכם. מאפינס קינמון נפלאים, עם שמן, שמנת חמוצה ושיבולת שועל, כדי שתוכלו לספר לכולם שהתחלתם לאכול בריא
נטלי לוין
| mako אוכל
| פורסם 29/12/15 07:07
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
|
המצרכים (12 מנות):
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר. 2 טורפים בקערה את הביצים, הסוכר, השמנת החמוצה, השמן, המלח, הווניל והקינמון עד לקבלת תערובת אחידה. 3 מוסיפים קמח, קוואקר ואבקת אפייה ומערבבים רק עד שאחיד (חשוב להימנע מעיבוד יתר של הבלילה, מה שיפגום במרקם הסופי של המאפינס). 4 יוצקים את הבלילה לתוך השקעים וממלאים כמעט עד הסוף. 5 מקשטים בשיבולת שועל שלמה ואופים 15-20 דקות, או עד שהמאפינס זהובים, תפוחים וקיסם שננעץ במרכזם יוצא עם פירורים לחים. 6 מצננים לחלוטין, מקשטים באבקת סוכר ומגישים. לבלוג של נטלי - עוגיו.נט >> בשבוע שעבר הכנו עוגת בננות וקוקוס עם טאץ' של ריבת חלב>> ואגב שיבולת שועל, היום היום האחרון של אתגר האוכל הבריא שלנו! |