1 מחממים תנור לחום של 175 מעלות.
2 משמנים תבנית פיירקס עגולה 26 ס"מ.
3 מקציפים את החלבונים עם הסוכר והוניל לקצף לא קשה אך יציב. מוסיפים את הקוקוס ומבליעים בקצף.
4 אופים בחום של 175 מעלות במשך כ-20 דקות עד שיזהיב ומוודאים בנגיעה קלה שהמרנג יציב.
5 מצננים כחצי שעה ובינתיים מכינים את המלית.
6 מקציפים במיקסר את השמנת, השוקולד והפודינג לקרם יציב.
7 מוסיפים את היין, השרי והחלבה ומערבבים עד לקבלת קרם אחיד.
8 יוצקים את התערובת על המרנג הקר, מקפיאים שעה-שעתיים ומקשטים בקוקוס, אגוזים, שוקולד, או חלבה.