1 ממיסים שוקולד בקערה מעל סיר עם מים על להבה בינונית.
2 מאחדים במיקסר עם וו גיטרה חמאה ואבקת סוכר לעיסה אחידה.
3 מורידים את השוקולד המומס מהאש ומוסיפים ברנדי.
4 מוסיפים את תערובת השוקולד והברנדי לחמאה, מוסיפים גם את הקמח והקורנפלור ומערבבים.
5 מזלפים בעזרת צנתר משונן עוגיות בקוטר 1 ס"מ.
6 לקישוט: נועצים במרכז העוגייה כפתור שוקולד זעיר.
7 אופים ב-170 מעלות במשך רבע שעה.
הערה: ייתכן והתערובת תהיה קשה לזילוף. ניתן להשתמש בסכין לחיתוך אחרי כל הזלפה.