המצרכים :לתבנית מרובעת 20*20 ס"מ:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-160 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. 2 מערבבים בקערה שמן, קקאו וסוכר. מוסיפים ביצים בזו אחר זו, וטורפים. 3 מוסיפים שקדים, מלח ושוקולד צ'יפס ומערבבים במרית לתערובת אחידה. 4 יוצקים לתבנית ומיישרים. אופים 20-25 דקות, או עד ששולי הבראוניז יציבים, המרכז רך והחלק העליון סדוק. מצננים לחלוטין וחותכים לריבועים. מתוקים שלי - כריכת הספר | צילום: חן שוקרון ואורית פניני, "מתוקים שלי", הוצאת תכלתהמתכון מתוך הספר "מתוקים שלי" בהוצאת תכלת. |