1 מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים את התבנית בתחתית ובשוליים ומרפדים בנייר אפייה.
2 ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל או על בן מארי. מוסיפים שקדים, חלמונים, קליפת תפוז מגוררת וליקר ומערבבים לתערובת אחידה.
3 מקציפים חלבונים וסוכר 6-5 דקות לקצף יציב אך לא נוקשה. מערבבים רבע מהקצף לתוך תערובת השוקולד. מקפלים לתערובת השוקולד מחצית מהקצף הנותר בזהירות, ואז את שאר הקצף. מעבירים לתבנית.
4 אופים כ-30 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא לח עם פירורים.
* גיוון: לפני ההגשה יוצקים על העוגה גאנאש שוקולד.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!