1 מערבבים בקערה את החמאה, הקמח והסוכר בעזרת כף, עד לקבלת תערובת פירורית.
2 מפרישים כוס אחת מהפירורים ושמים בצד.
3 מוסיפים לקערה עם יתרת הבצק את הביצים והאשל ומערבבים היטב.
4 מחממים תנור ל-180 מעלות.
5 מעבירים חצי מהתערובת שבקערה לתבנית פיירקס משומנת ומשטחים עם גב של כף.
6 מקשטים מעל עם סירופ שוקולד ומעל הסירופ שמים את החצי השני של הבצק.
7 מפזרים את הפירורים שבכוס ומעל הכל שוב מקשטים עם סירופ שוקולד.
8 מכניסים לתנור שחומם מראש למשך 35 דקות. בודקים עם קיסם ומוציאים כשהקיסם יבש אך עם פירורים עליו.