עוגת פירוריםעוגה אוורירית ופשוטה להפליא בה סירופ השוקולד שזור בין פירורי הבצק![]()
צילום: CooknBake
|
המצרכים (20 מנות):
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה את החמאה, הקמח והסוכר בעזרת כף, עד לקבלת תערובת פירורית. 2 מפרישים כוס אחת מהפירורים ושמים בצד. 3 מוסיפים לקערה עם יתרת הבצק את הביצים והאשל ומערבבים היטב. 4 מחממים תנור ל-180 מעלות. 5 מעבירים חצי מהתערובת שבקערה לתבנית פיירקס משומנת ומשטחים עם גב של כף. 6 מקשטים מעל עם סירופ שוקולד ומעל הסירופ שמים את החצי השני של הבצק. 7 מפזרים את הפירורים שבכוס ומעל הכל שוב מקשטים עם סירופ שוקולד. 8 מכניסים לתנור שחומם מראש למשך 35 דקות. בודקים עם קיסם ומוציאים כשהקיסם יבש אך עם פירורים עליו.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|