המצרכים (10 מנות):לתחתית הקדאיף:
למוס הגבינה:
לקולי התות:
להגשה:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות, ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה. 2 מכינים את הקדאיף: פותחים את שערות הקדאיף עם הידיים, מפזרים אבקת סוכר ופיסטוקים קלויים טחונים, ופותחים שוב כדי שלא יישארו גושים. יוצקים מעל חמאה מומסת, וממשיכים לפתוח את השערות. 3 מעבירים לתבנית ואופים כ-8-10 דקות או עד להזהבה. 4 מכינים את מוס הגבינה: מקציפים את הגבינות עם האינסטנט פודינג והסוכר, מוסיפים את השמנת המתוקה ומקציפים עד שנוצר קרם במרקם יציב אבל לא נוקשה. 5 מכינים את הקולי: טוחנים יחד את הסוכר, התותים ומיץ הלימון עד לקבלת תעורבת אחידה. 6 מרכיבים את המנה: מניחים שכבת בסיס של קדאיף בתחתית הכוסות, מזלפים מעל מוס גבינה, ומעליו יוצקים את קולי התות. מקשטים בפירות טריים, שערות קדאיף או פיסטוקים קלויים/מקורמלים, ומגישים. >> בואו לנסות גם את קינוח הכוסות השני של מור ונדב |