1 שמים במעבד מזון את הביצים, הסוכר והחמאה ומעבדים לתערובת אחידה. 2. מוסיפים את הקמח ומערבבים. 3. מקפלים פנימה את הצימוקים, התמרים וקליפת התפוז. 4. יוצקים לתבנית עגולה משומנת ומקומחת. מקשטים בשקדים המולבנים. 5. אופים שעה בחום של 180 מעלות, עד שמרכז העוגה יציב. 6. מוציאים מהתנור ומצננים לטמפרטורת החדר. עושים בעוגה כעשרים חורים קטנים עם קיסם או שיפוד. 7. "משקים" את העוגה בחצי כוס וויסקי לפחות. 8. מחכים רבע שעה ומגישים. העוגה נשמרת היטב במקרר, עטופה בנייר אלומיניום