המצרכים (45 מנות):
אופן ההכנה:1 מנפים לקערת מערבל חשמלי עם וו גיטרה קמח ואבקת סוכר. מוסיפים שקדים טחונים ומלח ומערבבים. מוסיפים חמאה קרה בקוביות ומעבדים היטב עד לקבלת בצק אחיד. 2 מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפייה לעלה בעובי של חצי ס"מ, ומעבירים לקירור לשעתיים להתייצבות מלאה. 3 קורצים מהבצק צורות בעזרת חותכני כוכבים או כל צורה שרוצים, ומסדרים במרווחים על תבניות מרופדות בנייר אפייה. 4 מחממים תנור ל-180 מעלות, ואופים את העוגיות לקבלת גוון זהוב-שחום, 12-15 דקות. מצננים. 5 מעטרים את העוגיות בנוטלה בעזרת שקית זילוף. אם רוצים מקשטים בסוכריות. כוכבי שקדים ונוטלה | צילום: ענבל לביא, mako אוכל* שימו לב: כדאי לסדר את העוגיות בקופסה בשכבה אחת, כדי לא להרוס את עיטור השוקולד, או לחלופין לתת להן להתייצב מחוץ לקופסה במשך כמה שעות. לבלוג של ענבל – פיית העוגיות |