1 מערבבים במיקסר עם וו גיטרה חמאה ושני סוגי סוכר עד לקבלת תערובת חלקה.
2 מוסיפים את החלמון ומערבבים עד שהוא נטמע בתערובת.
3 מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, המלח והקקאו מערבבים עד אחידות.
4 משטחים את הבצק בצורה ריבועית על נייר אפייה או ניילון נצמד, עוטפים ומניחים במקרר למינימום שעה.
5 מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה בעובי חצי ס"מ (יש כאלה שהכי נוח להם לרדד בין שני ניירות אפייה).
6 קורצים לבבות בעזרת חותכן, טובלים בסוכר משני הכיוונים ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
7 אופים כ-15 דקות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!