1 מחממים תנור ל-165 מעלות.
2 מקציפים את החמאה והסוכר במיקסר עם וו גיטרה.
2 מערבבים את הביצים ותמצית הווניל ומוסיפים בהדרגה לחמאה המוקצפת.
3 מחממים את החלב וממיסים בו את הנס קפה.
4 ממיסים את השוקולד (אפשר במיקרו) ומערבבים עם החלב והנס קפה.
5 מערבבים את השמנת עם גרידת הלימון.
6 עוצרים את פעולת המיקסר ומוסיפים לסירוגין את הקמח, השמנת החמוצה ותערובת השוקולד. מקפלים עד לקבלת מסה אחידה.
7 משמנים תבנית אינגליש קייק באורך 26 סנטימטר ויוצקים את המסה לתבנית.
8 אופים בתנור שחומם מראש 30-35 דקות, עד שהעוגה קפיצית למגע ויבשה.