המצרכים (8 מנות):לקרם שוקולד:
לקרם חמאת בוטנים:
לקצפת:
לקישוטים:
אופן ההכנה:1 קרם שוקולד: קוצצים את השוקולד ושמים בקערה. 2 מוסיפים שמנת מתוקה וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה. 3 מוסיפים אינסטנט פודינג ומערבבים עד שאחיד. 4 יוצקים את התערובת לתוך כוסות של 150 מ"ל וממלאים לגובה 1-2 ס"מ. 5 מצננים את הכוסות במקרר במשך כרבע שעה עד להתייצבות קלה של קרם השוקולד. 6 קרם חמאת בוטנים: בקערת מיקסר שמים שמנת מתוקה, חמאה בוטנים, פודינג וניל ואבקת סוכר ומקציפים במהירות גבוהה עד שמתקבל קרם אחיד ויציב. 7 מעבירים את הקרם לשק זילוף (אין צורך בצנתר) ומזלפים שכבה יפה על גבי קרם השוקולד. 8 מפזרים מעט שוקולד צ'יפס מריר ונטיפי חמאת בוטנים. 9 קצפת: בקערת מיקסר שמים שמנת מתוקה, אבקת סוכר, אינסטנט פודינג ותמצית וניל ומקציפים במהירות גבוהה עד שמתקבלת קצפת יציבה מאוד. 10 מעבירים את הקצפת לשק זילוף עם צנתר חלק בקוטר 2-3 ס"מ ומזלפים תלוליות גבוהות על גבי שכבת קרם הבוטנים. 11 מקשטים בשוקולד צ'יפס, נטיפי חמאת בוטנים ואגוזים קצוצים דק. 12 שומרים את הקינוחים עטופים היטב במקרר עד 4-5 ימים. את הקישוט על הקצפת מומלץ להוסיף לפני ההגשה. לבלוג של נטלי - עוגיו.נט |