המצרכים :לבצק:
לקרם הלימון:
להגשה:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מערבבים את חומרי הבצק במעבד מזון עד אחידות ומשטחים בתבנית מלבנית בינונית (אם אין מעבד מזון, אפשר לערבב ידנית). אופים 15 דקות, ובינתיים מכינים את המלית (לא מכבים את התנור). 3 מקציפים בקערה את הביצים והסוכר עד לקבלת תערובת בהירה. מחממים את מיץ הלימון והקליפה המגוררת בסיר, מסירים מהאש ושופכים לאט לאט ובעדינות אל תערובת הביצים תוך כדי הקצפה. 4 מחזירים את התערובת לסיר ומערבבים במהירות עד שהקרם מסמיך. מסירים מהאש, מצננים מעט, מוסיפים את שמן הקוקוס והקוקוס ומערבבים במטרפה או במקצף ידני. 5 שופכים את התערובת על הבצק ומחזירים לתנור ל-15 דקות נוספות. 6 מחכים לצינון מלא וחותכים לקוביות. מפזרים אבקת סוכר ומגישים. לבלוג של אינס שילת ואפיק, תיק אוכל |