1 מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
2 בסיר קטן ממיסים את השוקולד עם חצי מכוס החלב. מבשלים תוך ערבוב, עד שהשוקולד נמס לגמרי.
3 מקציפים במיקסר את החמאה והסוכר עד שהתערובת קרמית ומבריקה.
4 טורפים פנימה את הביצים בהדרגה, אחת בכל פעם, עד שהן נבלעות בתערובת.
5 מערבלים פנימה תחילה את השמנת, חצי כוס החלב הנותרת, 2 כפיות תמצית וניל אמיתית, ולבסוף את הקמח לערבול קצר.
6 מחלקים את התערובת לשניים. מחצית אחת מערבבים היטב עם השוקולד המומס לתערובת אחידה.
7 משמנים תבנית אפייה בחמאה ומפזרים בה מעט סוכר. יוצקים לתוכה את התערובות לסירוגין.
8 "חורשים" בתוך הבצק עם סכין שלושה סיבובים ליצירת אפקט שיש.
9 מכניסים לתנור ואופים במשך כ-50 דקות, עד שהעוגה יציבה לגמרי.
המתכון פורסם לראשונה באוקטובר 2008