1 שמים את כל החומרים בקערה, מלבד סוכר הווניל. לשים את הבצק בידיים, רק עד שמתקבל בצק חלק. זהירות, הבצק עדין! אם הוא דביק, מוסיפים 2-1 כפות קמח. מעצבים את הבצק לכדור. 2 עוטפים את כדור הבצק בניילון נצמד ושומרים במקרר שעה לפחות. 3 לאחר שהבצק התקרר, מוציאים אותו מהמקרר. מרפדים את תבניות האפייה בנייר אפייה. מחממים את התנור ל150c. 4 מקמחים משטח עבודה נקי. מרדדים בעדינות את הבצק במערוך לעובי של כ4-3 מ"מ. יש לטפל בבצק בזהירות רבה. 5 חותכים את הבצק בחותכנים לעוגיות בעלות צורות שונות. מעבירים אותן בזהירות לתבניות האפייה המרופדות. 6 אוספים את שאריות הבצק לכדור, מרדדים שוב וחותכים עוגיות נוספות. חוזרים על הפעולה עד לגמר הבצק. 7 אופים את העוגיות בתנור החם במשך 18 דקות בדיוק. כדי שהאפייה תהיה אחידה, מסובבים את התבנית בתוך התנור אחרי 9 דקות. העוגיות מוכנות ברגע ששוליהן השחימו מעט. 8 מוציאים בזהירות את התבניות מהתנור. מניחים לעוגיות להצטנן בתבניות 20 דקות לפני שמעבירים אותן לכלי אטום. אם רוצים, מאבקים את העוגיות בסוכר וניל מתוצרת בית לפני ההגשה.