1 מחממים תנור ל-190 מעלות ומשמנים תבנית מאפינס שמתאימה ל-16 חתיכות. 2. ממיסים במחבת את החמאה ומערבבים יחד עם המולסה או המייפל והג'ינג'ר המגורר. 3. מנפים את הקמח בקערה, מוסיפים סוכר, קינמון, ג'ינג'ר יבש, אבקת אפייה וקורט מלח, ומערבבים. 4. מוסיפים את החמאה, המולסה/מייפל והג'ינג'ר ובוחשים בכף עץ. 5. מוסיפים את רסק התפוחים ומערבבים. 6. מוזגים בעדינות מהבלילה לתבנית המשומנת ואופים 12 דקות. 7. ממתינים שהמאפינס יתקררו ורק אז מוציאים אותם מהתבנית.