1 מרתיחים 1 מיכל שמנת מתוקה ושופכים על השוקולד הלבן. מערבבים יחד עד להמסת השוקולד ומניחים במקרר למספר שעות.
2. מערבבים ביסקוויטים עם הסוכר והחמאה המומסת.
3. מפזרים את התערובת בתבנית עד למרחק של 1 ס"מ מהדופן ומהדקים. מקפיאים להתייצבות.
4. מקציפים את מיכל השמנת הנוסף יחד עם התערובת שהתקררה.
5. מוציאים את הביסקוויט מהמקפיא ושופכים עליו את הקציפה ומקפיאים שנית.
6. מוציאים ומקשטים בתלתלי שוקולד לבן וקליפת לימון.
המתכון עבור 6 תבניות סיליקון קטנות בצורת לב.
למי שאין בבית יכול להשתמש בתבנית עגולה קפיצית בקוטר 24