1 ממיסים בבן מארי חם (סיר כפול עם מים רותחים בתחתית) את השוקולד המריר והחמאה, עד שנוצרת תערובת חלקה (כ-6 דקות). מורידים מהאש ומערבבים היטב עם מטרפה. מניחים להתקרר כמה דקות.
2 מקציפים את השמנת עד ליצירת קצפת קלילה.
3 מקפלים את השוקולד לתוך הקצפת עד שהוא נטמע.
4 מוסיפים את הדובדבנים/צימוקים, את הפיסטוקים והעוגיות ומערבבים היטב עד שנוצרת עיסה סמיכה ואחידה.
5 מעבירים לתבנית עגולה בקוטר 20 ס"מ או לתבנית אינגליש קייק גדולה, מחליקים מלמעלה ומצמידים ניילון נצמד.
6 מעבירים למקרר למינימום 4 שעות.
7 לפני ההגשה מפזרים קקאו.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!