1 בקערה אחת מקציפים את השמנת המתוקה עם כוס חלב, וניל וחבילת איסטנט פודינג עד לקבלת תערובת קשיחה וחלקה
2 בקערה שנייה ממיסים את השוקולד המריר עם מעט מים וטיפה מרגרינה עד לקבלת מרקם חלק ומבריק.
3 בתבנית חד פעמית מסדרים את הביסקויטים בשורות תוך כדי הטבלתן בחלב בטעם נס קפה.
4 לאחר כל שכבה של בסקויטים מורחים את השמנת המתוקה ולאחר מכן את השוקולד המריר המומס. כך שלוש שכבות של שמנת מתוקה ושוקולד.
5 בשכבה האחרונה מורחים רק את השוקולד המומס.
6 מפזרים מעל קצת קוקוס ופצפוצי סוכריות צבעוניות.
7 רצוי להשהות את העוגה במקרר לפחות יממה כדי שיספגו כל הטעמים והביסקויטים יהיו רכים כמו חמאה.