1 מקציפים במיקסר את החמאה עם הסוכר והמלח.
2 מוסיפים את הביצים בהדרגה, וממשיכים להקציף. מוסיפים את החלב ואת גרידת הקלמנטינות וממשיכים להקציף עוד דקה-שתיים.
3 מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
4 מעבירים לתבנית אינגליש קייק משומנת מעט ואופים בחלק התחתון של התנור, שחומם מראש ל-180 מעלות, למשל 45 עד 50 דקות.
5 מכינים את הסירופ: מערבבים את אבקת הסוכר עם מיץ הקלמנטינה.
6 דוקרים את העוגה בעזרת שיפוד או מסרגה כ-30 פעמים, ומברישים את הסירופ מעל.
* מי שרוצה יכול להחליף את הקלמנטינה בלימון או בתפוז.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!