1 לבצק: מחממים תנור ל-180 מעלות. בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים את כל חומרי הבצק ומערבלים רק עד שנוצר בצק אחיד.
2 מעבירים את הבצק לתבנית בגודל 30x20 ס"מ משומנת ובעזרת האצבעות משטחים לשכבה אחידה. אופים כ-12 דקות עד שהבצק מזהיב. מצננים מעט (לא מכבים את התנור).
3 לציפוי: מורחים את הריבה על פני הבצק האפוי.
4 למלית: ממיסים את השוקולד, החמאה ושני סוגי הסוכר במיקרוגל או בסיר קטן מעל להבה נמוכה. מערבבים לקרם חלק (אם בישלנו על הכיריים, מסירים מהאש). מוסיפים את הביצים אחת אחת ומערבבים אחרי כל תוספת.
5 מוסיפים את הקורנפלור ואבקת האפייה ומערבבים לקבלת תערובת חלקה ללא גושים. יוצקים את הבלילה על הריבה.
6 מחזירים את העוגה לתנור ואופים כ-20 דקות עד שהמלית מתייצבת.
7 מוציאים מהתנור ומצננים היטב. חותכים למלבנים, לריבועים או אפילו למשולשים ושומרים בקופסה אטומה. אם לא מחסלים את העוגה תוך יום, שומרים במקרר.
דיסקו מתוקים - כריכת הספר | צילום:
דניאל לילה , דיסקו מתוקים, הוצאת כתר