1 במעבד מזון עם להב פלדה מעבדים יחד קמח, חמאה, אבקת סוכר, מלח ושקדים טחונים, עד קבלת תערובת פירורית אחידה. מוסיפים את הביצה והוניל ומעבדים רק עד שמתקבל בצק. 2. מצננים את הבצק למשך כחצי שעה במקרר. 3. מחממים תנור ל175 מעלות. 4. יוצרים מהבצק צורות של פרסה ומסדרים ברווחים על גבי תבנית עם נייר אפייה. מצננים את התבניות כחצי שעה נוספת. 5. אופים את העוגיות כ10-12 דק', עד שהן מזהיבות בתחתית ומעט בשוליים שלהן. מצננים אותן כרבע שעה, ובעודן חמימות טובלים אותן באבקת סוכר. מצננים לחלוטין ושומרים בקופסא אטומה.