1 מחממים תנור לחום של 160 מעלות. 2. מקציפים את החמאה וסוכר בוניל במיקסר במשך כחמש דקות עד שהתערובת תפוחה ומבריקה. 3. מוסיפים את הביצים אחת אחת תוך כדי הקצפה עד שהן נבלעות לגמרי בתערובת. 4. מוסיפים את מיץ וקליפת הלימון ומערבלים. 5. מוסיפים את השקדים הטחונים, הקמח ואת הצנוברים הקצוצים ומערבלים לתערובת אחידה. 6. משמנים תבנית אפייה מאורכת (אינגליש קייק) בחמאה ומפזרים בה מעט סוכר. 7. מפזרים 50 גרם צנוברים שלמים בתחתית התבנית. יוצקים מעליהם את התערובת. 8. מכניסים לתנור ואופים כחמישים דקות עד שהעוגה יציבה לגמרי.