1 מערבבים את הסוכר והחמאה במיקסר עם וו גיטרה.
2 מוסיפים את החלמון, הקמח ותמצית הוניל וממשיכים לערבב עד לקבלת בצק אחיד.
3 מרדדים לעובי 1/2 ס"מ ומרפדים את תבנית הפאי.
4 מכינים את קרם השקדים: מקציפים את השקדים עם הסוכר והחמאה כ-10 דקות.
5 מוסיפים את הביצה ואת שאר החומרים וממשיכים להקציף עד לקבלת קרם אחיד.
6 ממלאים את תבנית הפאי בקרם השקדים.
7 מכינים את תערובת האגסים: מקלפים את האגסים (אבל משאירים את הגבעול). מכניסים את כל החומרים לסיר, מביאים לרתיחה ומצננים.
8 מסננים את האגסים, מטביעים אותם בתוך קרם השקדים ואופים ב-170 מעלות כ-25 דקות.