ממיסים את השוקולד, החמאה והסוכר במיקרוגל או באמבט בן מארי.
מוסיפים את הביצה הטרופה ומחממים על אש קטנה, מבלי להגיע לרתיחה.
מסירים מהאש ומוסיפים את שאר המרכיבים.שוטחים את התערובת על לוח האפייה, בשכבה בעובי 1 ס"מ לערך.
מכניסים למקרר למשך שעה.
טורפים יחד את כל המרכיבים של השכבה השנייה, עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
יוצקים את התערובת על השכבה הראשונה שהתקררה, ומחזירים את התבנית למקרר למשך חצי שעה.
ממיסים את החמאה והשוקולד במיקרוגל או באמבט בן מארי. מוסיפים את אבקת הסוכר ומערבבים.
יוצקים את התערובת על שתי השכבות שהתקררו בתבנית, ושומרים במקרר למשך כשעה. חותכים לריבועים קטנים ומגישים.