1 מחממים את התנור לחום גבוה (180 מעלות). מרפדים את התבנית בנייר אפייה. 2. האגסים בקרמל: יוצקים את הסוכר למחבת ומחממים מעל להבה בינונית, עד שהוא נמס, כ-5 דקות. מבשלים בלי לערבב עוד כמה דקות, רק עד שהוא הופך לקרמל בצבע ענברי. מוסיפים את החמאה, מחכים קצת עד שהיא נמסה, מוסיפים את חצאי האגסים, מכסים את המחבת ומבשלים אותם בקרמל 5 דקות מכל צד, או עד שהם מתקרמלים היטב, כלומר ספוגים לגמרי בקרמל. מסירים מהכיריים. 3.העוגה: שמים בקערת המערבל את הביצים והסוכר ומקציפים כמה דקות, ל קרם בהיר ותפוח. מוסיפים את קליפת התפוז (אם רוצים), הריוויון, תמצית הווניל והחמאה ומקציפים עוד דקה. מוסיפים פנימה את הקמח ומערבבים ידנית רק עד שהוא נטמע בעיסה והיא אחידה. מסדרים את האגסים בתבנית במעגל, כשצדם העגול כלפי מטה. יוצקים מלמעלה את העיסה ומורחים אותה במרית כדי ליצור שכבה אחידה. אופים 25-20 דקות, עד שהעוגה יציבה למגע וזהובה. 4. ההגשה: מוציאים מהתנור ומשהים כמה דקות. הופכים את העוגה בזהירות על גבי צלחת ומגישים מיד, אפשר עם קצפת, שמנת או גלידה.