1 מחממים את השמנת עם היסמין. משאירים כמחצית השעה להתקרר ומסננים. 2. מערבבים במיקסר עם וו גיטרה חמאה וסוכר (2 הסוגים) עד לקבלת תערובת קרמית חלקה. 3. מוסיפים ביצה אחת, מערבבים כ-2 דקות, וממשיכים להוסיף בדרך זו את כל הביצים. 4. מוסיפים את גרידת הלימון/תפוז ואת תמצית הווניל. 5. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והפיסטוקים, מערבבים, מוסיפים את חליטת השמנת והיסמין ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. 6. מורחים את התבניות בחמאה ויוצקים לתוכן את הבלילה. מערבבים בקערה את החומרים לפיזור ומפזרים מעל את התערובת. 7 אופים ב-160 מעלות כ-50 דקות.