1 להכנת הבצק, בקערת המיקסר מערבבים היטב את הסוכר עם הביצה והתבלינים. מוסיפים את החמאה ומערבבים היטב. מוסיפים את הקמח ואבקת השקדים ומערבבים עד שהבצק אחיד. מצננים לפחות שעה במקרר. 2. מרדדים את הבצק בשתי תבניות טארט, דוקרים מספר פעמים במזלג, מכסים ברדיד אלומיניום. ממלאים בשעועית או באורז, ואופים כ-15 דקות ב-180 מעלות. מוציאים מהתנור ומצננים. מורחים את פנים הקלתיות בשוקולד הלבן המומס. 3. להכנת שכבת הקרמל, מקרמלים את הסוכר והגלוקוזה. מוסיפים לאט את השמנת החמה, מקררים מעט ומוסיפים את החמאה והשוקולד ואז את הברנדי. מקררים מעט ויוצקים על הבצק, עד חצי מגובה הקלתית. מקררים מעט. 4. להכנת גאנאש שוקולד, מחממים לסף רתיחה את השמנת והגלוקוזה. מוסיפים את השוקולד, קליפת הלימון והווניל ומערבבים היטב. מקררים ל-40 מעלות ומוסיפים את החמאה. מערבבים היטב לתערובת חלקה ואחידה ויוצקים לקלתית. מעבירים למקרר לייצוב. 5. לפני ההגשה מקשטים באבקת קקאו וזורים פולי קקאו גרוסים.