המצרכים :לרולדה:
לקדאיף:
לסירופ:
לקרם:
אופן ההכנה:>> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? 1 הרולדה: מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מקציפים את הביצים והסוכר במיקסר 5 דקות. מנמיכים את המהירות ומוסיפים לאט לאט את השמן, תמצית הווניל, הפודינג והקמח התופח. אחרי הוספת הקמח מערבבים רק עד שהוא נטמע ולא יותר. 3 מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה ושופכים עליה את הבלילה. 4 מערבבים את שערות הקדאיף עם החמאה. מפזרים חצי מהכמות על הבלילה, מכניסים לתנור ואופים 12 דקות, עד שלבצק יש מרקם של ספוג. 5 בינתיים מטגנים את שאר שערות הקדאיף, להזהבה יפה. הן ישמשו אותנו לקישוט. 6 כשהעוגה יוצאת מהתנור הופכים אותה על מגבת נקייה ומסירים בזהירות את נייר האפייה. מגלגלים את הרולדה עם המגבת בזהירות ומניחים ל-15 דקות, לצינון. בינתיים מכינים את הקרם והרוטב. 7 הקרם: מקציפים את השמנת עם הסוכר והפודינג לקבלת קצפת יציבה. מקפלים פנימה את מחית הפיסטוק. 8 הסירופ: מרתיחים את המים והסוכר יחד ומבשלים כ-15 דקות, עד הסמכה קלה. 9 פותחים את הרולדה המגולגלת ומסירים את המגבת. מורחים את הקרם ומגלגלים בחזרה לצורת רולדה. 10 מרטיבים את העוגה בסירופ ומקשטים בשערות הקדאיף המטוגנות. ** הסירופ מוסיף את תחושת הספוג הרטוב שמזכירה כנאפה, אבל אפשר לוותר עליו. ** אפשר לפזר מעט פיסטוק טחון על הקרם. ** אפשר לקשט בפיסטוק טחון ושוקולד לבן במקום שערות הקדאיף המטוגנות. למי ששכח, זה המתכון שהתחיל אצלנו את האובססיה המחודשת לעוגות רולדה לעוד מתכונים שווים עקבו אחרי nataliamilar@ באינסטגרם בתיאבון! |