הכנת המלית:
מערבבים את כל החומרים היטב בקערה.
הכנת הבצק:
1 מערבבים קמח, אבקת אפייה וסוכר.
2 מוסיפים את שאר החומרים, מלבד אבקת הסוכר, ולשים לבצק חלק. משהים שעה במקרר.
3 מרדדים את הבצק על משטח עבודה מקומח לעלה בעובי 3 מ"מ. קורצים עיגולים בכוס.
4 מניחים במרכז כל עיגול 2-1 כפות מלית וסוגרים לצורת משולש. מהדקים היטב את הקצוות בצביטות.
5 מעבירים לתבניות משומנות ומסדרים ברווחים שווים. אופים 25-20 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, מצננים ובוזקים מעל אבקת סוכר.
לכתבה המלאה לחצו כאן
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!