1 מקציפים חלבונים וסוכר לקצף רך אך יציב.
2 מקפלים לתוך הקצף את החומרים היבשים, קליפת תפוז, הוניל והחמאה המומסת.
3 מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
4 מעבירים את התערובת לשק זילוף עם צנתר חלק ומזלפים עיגולים דקים בקוטר 2-3 ס"מ.
5 אופים כ-20 דקות עד הזהבה. מצננים.
6 מערבבים אבקת נוגט עם שמן לקבלת ממרח, מעבירים לשק זילוף מנייר.
7 מזלפים מעט נוגט על צידה השטוח של כל עוגייה ומצמידים כל שתיים ל"סנדוויץ".
8 ניתן לטבול את העוגיות עד חצי מגובהן בשוקולד מריר מומס.