1 שמים את הסוכר, החמאה והוניל במעבד מזון עם להב פלדה ומעבדים למחית בהירה וחלקה. 2. מוסיפים את הביצים ומאחדים. 3. מוסיפים את יתר החומרים ומעבדים היטב. 4. מעבירים לתבנית משומנת. 5. מכנסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות ואופים חמישים דקות, עד שסכין הננעצת במרכז העוגה יוצאת חלקה. 6. בינתיים מביאים את השמנת לרתיחה עדינה בסיר קטן. מכבים ומסירים מהאש. 7. שוברים פנימה את השוקולד ומחכים חמש דקות. 8. מקץ חמש דקות מערבבים היטב, עד שמתקבל קרם חלק ומבריק. 9. כשהעוגה מוכנה מוציאים מהתנור ומחכים עשר דקות. מצפים את העוגה בקרם השוקולד בעודה חמה, כך שחלק מהקרם יימס לתוך העוגה.