1 מחממים תנור ל-170 מעלות.
2 מעבדים היטב במיקסר עם וו גיטרה את החמאה, הסוכרים והמלח לתערובת אחידה בהירה וחלקה.
3 מוסיפים את הביצה וממשיכים לערבב עד שהביצה נטמעת בתערובת. עוצרים את המיקסר ומוסיפים פנימה את הקמח, אבקת האפייה והסודה לשתייה. מעבדים ומוסיפים את השוקולד צ'יפס והפקאן. מערבבים רק עד להיטמעות.
עוגיות סמורס על מגש | צילום:
עופר בן נתן, בק דור
4 בעזרת כף גלידה קפיצית או בידיים מעט רטובות יוצרים מהבצק 10-12 כדורים ומסדרים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים כ-12 דקות עד שקצות העוגייה מזהיבים, מוציאים ומצננים.
5 מכינים את הגנאש: שמים את השוקולד בקערה, מביאים את השמנת לסף רתיחה ויוצקים עליו. מערבבים היטב עד שכל השוקולד נמס ומעבירים לקירור ל-4 שעות לפחות.
6 להגשה: מורחים על כל עוגייה מעט מגנאש השוקולד, מניחים מרשמלו ושורפים בעזרת ברנר (אם אין, אפשר להכניס את העוגיות עם המרשמלו לתנור על מצב גריל לדקה).