1 מחממים תנור ל-180 מעלות, ומשמנים תבנית סבתא (סיר פלא) בקוטר 24 ס”מ.
2. מכינים את העוגה: ממיסים שוקולד ושמן קנולה במיקרוגל או בבן מארי (קערה המונחת על סיר עם מים רותחים), מוסיפים קקאו ומערבבים היטב.
3. במיקסר מקציפים ביצים עם סוכר לקבלת קצף בהיר ואוורירי. מאחדים עם תערובת השוקולד.
4. מערבבים קמח, אבקת אפייה ואגוזים, ומקפלים לתערובת השוקולד. יוצקים לתבנית.
5. אופים 35-30 דקות, או עד שקיסם יוצא יבש עם פירורים לחים. מקררים את העוגה.
6. מכינים ציפוי ומצפים: א) לגנאש חלבי- מביאים שמנת לרתיחה, יוצקים על השוקולדים ומערבבים היטב לתערובת אחידה.
ב) לציפוי שוקולד-קוקוס- מביאים לרתיחה חלב קוקוס ויוצקים על השוקולד.
7. מקררים מעט את הציפוי ויוצקים על העוגה. פורסים למנות ומגישים.