1 מעבדים את הקמח, המלח והחמאה בפולסים קצרים במעבד מזון. אפשר גם עם מזלג, זה פשוט ייקח יותר זמן. 2. כשנוצרים פירורים אחידים מוסיפים את הביצה ומעבדים עוד כמה שניות עד שמתקבל כדור בצק. 3. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומניחים במקרר לשעה לפחות. 4. מחממים תנור ל-190 מעלות ומשמנים תבנית בקוטר 24 ס"מ. 5. מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעובי 1 מ"מ ומסדרים בתוך התבנית. 6. אופים את הבצק ללא מילוי 7-8 דקות, או עד שדפנות הבצק מזהיבות מעט. 7. במקביל, קוצצים את הריבס לפרוסות ברוחב 1 ס"מ בערך. 8. מערבבים את הריבס, הסוכר, הקמח והביצה ומסדרים בתוך התבנית המצופה בבצק. 9. מכסים בנייר כסף ואופים במשך 50 דקות. 10. מורידים את הכיסוי ואופים 10 דקות נוספות, או עד שהמלית נמלאת בועיות. 11. מצננים שעה לפחות, ומגישים.