אופן הכנת הבצק:
1 מעבדים את אבקת הסוכר יחד עם החמאה והקמח עד לקבלת מרקם פירורי.
2. כעת מוסיפים את הביצים וקינמון ומעבדים עד היווצרות בצק, יש להיזהר מערבוב יתר.
3. עוטפים את הבצק ומקררים כחצי שעה בכדי שיהיה נוח לרדד אותו.
4. מרדדים את הבצק לעובי של 4 מ"מ וקורצים עיגולים בקוטר של 6 ס"מ לאוזני המן סטנדרטיות.
5. מסדרים את העיגולים על מגש מרופד בנייר אפייה.
אופן הכנת המילוי:
1 מערבבים בקערה את מחית התמרים ואת ריבת הפובידול עד לקבלת מרקם אחיד ומוסיפים את האגוזים.
2. מחממים תנור ל 170 מעלות.
3. מורחים ביצה טרופה על העיגולים הקרוצים, מזלפים את מילוי התמרים ומקשטים כל אוזן עם אגוז שלם.
4. סוגרים לצורת אוזן המן, ואופים 15 דקות עד קבלת צבע זהוב.