המצרכים :
לקישוט:
אופן ההכנה:1 שמים במעבד מזון את הקמח, המלח, אבקת הסוכר וקוביות החמאה ומעבדים בפולסים עד שמתקבלת תערובת פירורית. 2 מוסיפים את הביצה, תמצית הווניל והחלב ומעבדים רק עד שמתקבל כדור בצק. 3 משטחים את כדור הבצק, עוטפים בניילון נצמד ומקררים כשעה במקרר. 4 מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה בעובי חצי ס"מ, וקורצים ממנו ריבועים בגודל 5.5*5.5 ס"מ. 5 מקשטים כל זוג ריבועים בקישוט זהה מפירות יבשים ואגוזים. אפשר ליצור פרצופים, פרחים וכו'. >> עוד רעיונות למשלוחי מנות מיוחדים מקשטים את העוגיות - כל זוג בקישוט זהה | צילום: מיכל שרון, mako אוכל6 עוברים על הריבועים המקושטים עם מערוך כדי לקבע את הקישוטים בתוך הבצק. פעולה זו חשובה כדי שבמהלך המשחק הם לא ייפלו. 7 מניחים את הריבועים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה. 8 אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-15 דקות, או עד שהעוגיות מזהיבות. 9 מצננים לגמרי, הופכים את העוגיות ומתחילים לשחק. מצאתם זוג? יאללה, בתאבון! העוגיות המוכנות. יפות וצבעוניות | צילום: מיכל שרון, mako אוכלמיכל שרון רבינוביץ'. מעצבת תעשייתית ויוצרת תוכן, בעלת סטודיו DesignEat. עוסקת בעיצוב מזון, אריזות מזון, חווית אכילה ויצירת תוכן בתחום המזון. המוצא הוא האוכל. זיכרון עוגיות | צילום: מיכל שרון, mako אוכל |