1 לשים את כל חומרי הבצק במעבד מזון. מעבדים עד שנוצר כדור בצק. עוטפים בניילון נצמד ומקררים במקרר כשעתיים. 2. מרדדים בצק לפאי בתבנית בקוטר 26, מכניסים למקפיא לחצי שעה. 3. מכסים בנייר אלומיניום ואופים אפייה מקדימה של כ- 15 דקות בחום של 175 מעלות. 4. הכנת המילוי: מבשלים את התפוחים בסיר בתוספת הדבש, המים, מיץ הלימון ומקל וניל עד שהתפוחים מתרככים. 5. שמים את התפוחים המבושלים על הבצק. פורסים 3 תפוחים לפרוסות דקות ומסדרים על התפוחים. בוזקים על התפוחים מעט סוכר. 6. אופים בחום C 175° כ- 35 דקות.