מחממים את החלב וממיסים בתוכו את הג'לטין. · מביאים מעט מים לרתיחה עדינה במחבת. מעל המחבת, בקערה עמידה בחום, ממיסים את הקקאו, החמאה, המייפל ותרכיז התפוחים. · ממתינים שהכל יתקרר. כשהחלב וסירופ השוקולד מגיעים לטמפרטורת החדר, מערבבים את כל החומרים יחד (פרט ליין). · מוזגים את התערובת לתבנית מרובעת ואופים בחום של 180 מעלות למשך 35 דקות, או עד שגפרור יוצא נקי. · כשהעוגה מוכנה ועדיין חמה מוזגים מעליה את היין. · מקררים וחותכים לחומיות בגודל 4 סנטימטר מרובע.