1 מחממים חמאה על להבה בינונית עד לקבל צבע חום-אגוזי.
2 מערבבים את החלבונים והסוכר במיקסר עם וו גיטרה (אין צורך להקציף). מוסיפים שקדים טחונים, קמח, חמאה ולבסוף רום.
3 מעבירים לכלי אטום ומאחסנים במקרר 12 שעות לפחות.
4 שמים את המסה בתוך שק זילוף, ומזלפים בתבניות סיליקון שקעים לפיננסיים.
5 מחממים תנור ל-175 מעלות. אופים את הפיננסייר כ-6 דקות, מסובבים ואופים עוד 5 דקות, עד שהם מקבלים גוון זהוב.
6 אחרי הצינון ניתן למלא בריבת תות שדה, גאנאש שוקולד או קרם פטיסייר ופרי טרי.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!