מערבבים בקערה את תערובת המילוי. מברישים כל יריעת בצק בחמאה המומסת, מפזרים עליה מעט פירורי לחם ועלי טימין. שמים לאורך יריעת בצק תלולית של המילוי ומגלגלים לגליל צר. את הגליל מסובים סביב עצמו כמו שבלול ומניחים בתבנית משומנת במעט חמאה מומסת. כך עושים עם כל היריעות עד שהן מלאות את התבנית, כמו פרח. מערבבם וטורפים בקערה את החלב, שמנת, ביצים, מלח, פלפל ואגוז מוסקט. יוצקים את התערובת אל התבנית עם פרחי הבצק. מפזרים מעל מעט גבינת קשקבל מגורדת דק ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות לכ-30 דקות עד שפני המאפה שחומים לגמרי. פורסים כמו עוגה.