1 מערבבים את הקמח והמלח בקערת המיקסר. 2. בקערה קטנה ממיסים את הסוכר והשמרים במים הפושרים. 3. מוסיפים לקמח את השמן, ומיד אחריו את תערובת הסוכר והשמרים. 4. לשים 10 דקות לפחות. מורחים שמן זית על דפנות הקערה – כדי להבטיח שהבצק לא יידבק. 5. מחלקים את הבצק ל-20 כדורים, מכסים במגבת ומתפיחים עד שהם מכפילים את נפחם. 6. יוצרים מהכדורים לחמניות ארוכות או עגולות, מורחים בביצה טרופה ומפזרים שומשום ומלח גס. מניחים להתפחה של 30 דקות. 7. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-260 מעלות ואופים 10 דקות, או עד לקבלת צבע זהוב.