1 מערבבים את הקמח, היוגורט והמלח, ולשים רק עד לקבלת בצק. מניחים למשך 10 דקות.
2 מפזרים קמח על משטח עבודה ולשים את הבצק מעט בידיים. מחלקים ל-10 פיסות. משטחים כל פיסה של בצק למעין פיתה בעובי 2-3 ס"מ. חורצים 4-5 חריצים במרכז כל פיתה.
3 מחממים טוסטר או מחבת גריל, וקולים את הפיתות כ-4-5 דקות בטוסטר או דקה-שתיים מכל צד במחבת, עד שהן משחימות. הופכים בעזרת מלקחיים.
4 מברישים את הפיתות בתערובת של שמן זית מתובל בשום ואורגנו.
>> הנה עוד המון מתכונים שווים עם יוגורט