1 הבצק: מערבבים בקערה את כל המרכיבים ולשים עד שנוצר בצק חלק ואחיד, אם יש צורך, מוסיפים מעט מים. מכסים ומניחים בצד לתפיחה עד להכפלת הנפח.
2 המילוי: במחבת גדולה מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את השום והפלפל החריף הקצוצים ומטגנים.
3 מוסיפים את הבשר ומטגנים עד להשחמה.
4 מוסיפים את העגבנייה החתוכה ומבשלים כמה דקות נוספות.
5 מוסיפים את הצנוברים, המלח והפלפל ומערבבים היטב. מורידים מהאש ומקררים מעט.
6 מחלקים את הבצק ל-3 כדורים ומרדדים כל כדור, עם מעט קמח, לעיגול בינוני-עבה או דק לפי בחירתכם. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומניחים עליה את עיגולי הבצק.
7 מחממים תנור ל-210 מעלות. מפזרים על כל עיגול בצק שכבה דקה ונדיבה של תערובת הבשר ומטפטפים מעל הכל מעט שמן זית.
8 אופים בתנור כ-10-20 דקות, עד ששולי הבצק משחימים. מוציאים ומפזרים מלמעלה את הפטרוזיליה הקצוצה.